zajawka Tort śmietankowy z przekładką owocową ( truskawkową, malinową, brzoskwiniową)
Tort śmietankowy z warstwą owoców zalanych galaretką.
Tradycyjny smak śmietany z delikatnym kakaowym posmakiem.
Tort tiramisu – tradycyjny smak śmietankowego tiramisu i kawy.
Tort gruszkowy tradycyjny smak śmietany z kawałkami gruszki na czekoladowym chrupiącym cieście.
Tort truskawkowy to połączenie dwóch warstw delikatnej śmietany naturalnej i o smaku truskawkowym przełożonej naturalnymi owocami lekko zatopionymi w galaretce.
Tort malinowy to śmietankowy tort z przewagą smaku maliny z zatopionymi kawałkami owocu.
Tort czekoladowo-pomarańczowy to połączenie dwóch warstw śmietany o maku pomarańczy i czekolady przełamane owocem mandarynki.
Tort czarna porzeczka delikatny lekko kwaskowy tort na bazie śmietany z naturalną frużeliną z czarnej porzeczki.
Tort czarny las to tort śmietankowy z wiśniami zatopionymi w delikatnym ganage czekoladowym.
Tort alpejski to torcik dla smakoszy słodkości biała beza zatopiona w delikatnym adwokatowym kremie.
Tort czekoladowy – delikatny czekoladowy krem na bazie masła może być również w wariancie z wiśniami.
Tort kawowy delikatny krem russel z lekkim, ale wyczuwalnym smakiem kawy.