Torty Standardowe

Torty śmietanowe

zajawka Tort śmietankowy z przekładką owocową ( truskawkową, malinową, brzoskwiniową)


Tort śmietankowy z warstwą owoców zalanych galaretką.


Tradycyjny smak śmietany z delikatnym kakaowym posmakiem.


Tort tiramisu – tradycyjny smak śmietankowego tiramisu i kawy.


Tort gruszkowy tradycyjny smak śmietany z kawałkami gruszki na czekoladowym chrupiącym cieście.


Tort truskawkowy to połączenie dwóch warstw delikatnej śmietany naturalnej i o smaku truskawkowym przełożonej naturalnymi owocami lekko zatopionymi w galaretce.


Tort malinowy to śmietankowy tort z przewagą smaku maliny z zatopionymi kawałkami owocu.


Tort czekoladowo-pomarańczowy to połączenie dwóch warstw śmietany o maku pomarańczy i czekolady przełamane owocem mandarynki.


Tort czarna porzeczka delikatny lekko kwaskowy tort na bazie śmietany z naturalną frużeliną z czarnej porzeczki.


Tort czarny las to tort śmietankowy z wiśniami zatopionymi w delikatnym ganage czekoladowym.


Torty kremowe

Tort alpejski to torcik dla smakoszy słodkości biała beza zatopiona w delikatnym adwokatowym kremie.


Tort czekoladowy – delikatny czekoladowy krem na bazie masła może być również w wariancie z wiśniami.


Tort kawowy delikatny krem russel z lekkim, ale wyczuwalnym smakiem kawy.


Tort cytrynowy klasyczny torcik kremowy z lekko kwaśnym smakiem cytryny.